نخستین مرکز رشد واحد تهران شمال هفته جاری افتتاح می شود

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۲ کد : ۴۷۸۳ اطلاعیه ها بار و رویدادها اخبار تصویری
نخستین مرکز رشد واحد تهران شمال هفته جاری افتتاح می شود

واحد تهران شمال با افتتاح مرکز رشد فن آور، رسماً ایده تبدیل علم به ثروت را عملی می نماید.

به گزارش روابط عمومی  واحد تهران شمال در آخرین جلسه شورای این واحد دانشگاهی، از افتتاح مرکز رشد واحد تهران شمال با 6 هسته فناور،  شامل:  هسته فن آور در حوزه IT  ، حوزه نفت و گاز، حوزه انرژی های نو، حوزه مدیریت دارایی و رصد بازار فن آوری، حوزه دوربین های مدار بسته و حوزه کنترل دخانیات در روز دوشنبه 23 اسفند ماه با حضور مسئولان سازمان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، خبر داده شد.

بنابر این گزارش، افتتاح دومین مرکز رشد واحد تهران شمال نیز  در سال 1396 و در ساختمان فعلی دانشکده شیمی این واحد دانشگاهی در دستور کار قرار گرفته است.

هدف از راه اندازی این مراکز ، تقویت بخش ارتباط با صنعت و اتخاذ رویکرد های مناسب برای تبدیل علم به ثروت در راستای کاهش وابستگی به منابع درآمدی دانشگاه از شهریه و استحصال منابع مالی جدید می باشد.

نظر شما :