برگزاری نشست هم اندیشی دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۳ کد : ۷۶۳۶ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۹۳

نشست هم اندیشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکز در ساختمان سوهانک برگزار گردید

به گزارش اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد تهران شمال، نشست هم اندیشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی در ساختمان سوهانک برگزار گردید.

در این نشست که با هدف ساماندهی، مشارکت و همکاری هرچه بیشتر دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار گردید، مدیران ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاهی تهران مرکز، تهران غرب، تهران شمال، تهران جنوب و یادگار امام، حضور داشتند.

دکتر عرب، مدیر ارتباط با صنعت واحد تهران شمال با اعلام این خبر به روابط عمومی واحد، گفت: تشکیل ستاد و شبکه ارتباطی دفاتر ارتباط با صنعت، برگزاری مسابقات دانشجویی با هدف ایده­پردازی در حوزه­های مختلف از جمله اینترنت اشیاء (IOT)، شناسایی و رفع موانع ثبت اختراع و امضای تفاهم نامه مشترک بین دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از موارد مطروحه در این جلسه بودند. همچنین در پایان این نشست مقرر شد جلسات مشترک دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، به منظور هم­افزایی و ارتقاء عملکرد این دفاتر به صورت دوره­ای ادامه یابد.

نظر شما :