مراسم روز پژوهش در واحد تهران شمال با حضور تنی چند از مسئولین این واحد دانشگاهی و با پخش همزمان از طریق وب و آنلاین برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹ کد : ۹۷۶۷ اطلاعیه ها بار و رویدادها تصویری
تعداد بازدید:۲۸۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در آغاز این مراسم دکتر حمیدرضا خالدی رئیس واحد تهران شمال، ضمن گرامی داشت روز پژوهش و یاد و خاطره دانشمندانی که برای رفاه و اعتلای جامعه متحمل رنج ها و سختی های فراوان شده اند، شهید فخری زاده  را نمونه ای از این دانشمندان خواند که بزرگترین جرمش این بوده که تمام عمر خود را وقف تعالی جامعه بشری و سعادت انسان ها -که حقیقت علم و دانش است- کرده بود.

دکتر خالدی، واحد تهران شمال را یکی از واحدهای مهم کشور خواند که با دارا بودن یک درصد جامعه دانشجویی کشور و بهره مندی از مجموعه ای از نخبگان و اندیشمندان و دانشمندان، به تولید علم و دانش در حوزه های مختلف می پردازد.

رئیس واحد تهران شمال، با تاکید بر این نکته که قدرت و اقتدار کشور مبتنی بر علم و دانش است و بدون پژوهش این بالندگی در حوزه علم و دانش رخ نمی دهد، گفت: ما معتقدیم که پژوهش باید در جهت تعالی معرفتی انسان باشد و باور داریم اگر پژوهش به معنای واقعی و در کارکرد اصلی خود اتفاق بیافتند محصول آن توسعه، عزت و اقتدار کشور است.

وی با بیان این نکته که هدف غایی و نهایی ما رسیدن به کمال انسانی و رسیدن به قله تمدن است، اظهار داشت ما معتقدیم که پژوهش مقطعی، بدون هدف یا با هدف نازل، کارایی لازم را نخواهد داشت لذا هدف گذاری علمی و پژوهشی ما مبتنی بر همین نکته است.

دکتر خالدی رسیدن به قله تمدن اسلامی را باوری دانست که اگر در مجموعه دانشگاه آزاد وجود نداشته باشد راه به جایی نخواهد برد و گفت: این موضوع صرفا ادبیات دینی یا ادبیات علوم انسانی نیست بلکه تمدن اسلامی برای رسیدن به کمال در همه عرصه ها و همه زمینه ها برنامه و نقشه راه دارد.

رئیس واحد تهران شمال، در قسمت دیگری از سخنانش دانشگاه را محل اجتماع اندیشمندان و نخبگان و دانشمندان جامعه و مرجع و ملجاء جامعه دانست و با انتقاد از اینکه امروزه در مباحثی مانند همین اپیدمی کرونا دانشگاه به یک مسیر و جامعه به مسیر دیگری می رود گفت: این چنین مسائلی باعث شده است که جامعه نقش دانشگاه را در این زمینه کارآمد نداند.

وی در پایان یکی از دستاوردهای مهم واحد تهران شمال را ایجاد همت و اراده ای قوی در همه همکاران برای پرداختن به حوزه های مختلف پژوهشی خواند و گفت: این همت و اراده ناشی از اخلاصی است که در همکاران وجود دارد و همه دستاوردهای یکی دو سال اخیر ناشی از همین همت است.

در ادامه این مراسم سردار دکتر حسین دهقان وزیر سابق دفاع و عضو هیات علمی دانشگاه مالک اشتر در سخنانی که به صورت مجازی پخش شد ضمن تبریک روز پژوهش و گرامی داشت یاد و خاطره دانشمندِ شهید، محسن فخری زاده، نکاتی را در خصوص اهمیت پژوهش در علوم انسانی بیان کردند.

در این مراسم ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر واحد تهران شمال، دکتر صابر صفار معاون پژوهش و فناوری واحد، با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی واحد، برنامه های آینده این حوزه را تشریح کرد.

نظر شما :